[CU9B] - XARXA OBERTA DE 9 BARRIS


Activitats en aquesta formació:

La Xarxa Oberta i Ràdio Comunalitat 9 Barris

Data d'inici: 9 de maig de 2023

Data de finalització: 9 de maig de 2023

Horari: de 19:00 a 20:00

Lloc: Ateneu Popular de 9 Barris

Descripció:

Presentació de la Xarxa Oberta de 9 Barris, projecte de l'eix d'Inclusió Digital de la Comunalitat Urbana de 9 Barris, que cerca connectar a l'internet comunitari a persones en risc d'exclusió digital.

En la mateixa sessió llancem la nova Radio Comunalitat 9B, on farem una tastet de la nova eina de dinamització comunitària que forma part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i que tindrà un estudi de gravació a l'obrador Digital del Verdum (carrer Robert Robert) i una unitat mòbil per fer podcasts allà on hi hagi una activitat que ho necessiti necessiti.

Presentación de la Xarxa Oberta de 9 Barris, proyecto del eje de Inclusión Digital de la Comunalitat Urbana de 9 Barris, que busca conectar al internet comunitario a personas en riesgo de exclusión digital.

En la misma sesión despegará la nueva Radio Comunalitat 9B, haremos una degustación de la nueva herramienta de dinamización comunitaria que forma parte de la Xarxa de Radios Comunitaries de Barcelona y que tendrá un estudio de grabación en el Obrador Digital del Verdum (calle Robert Robert) y una unidad móvil para hacer podcasts allí dónde haya una actividad comunitària que lo necesite.